Tere tulemast Vinsomniasse!

Miks, kuidas ja kellele me seda teeme ning kuhu püüdleme.

Meie äri nurgakiviks on tähendusrikkad suhted ja elurõõm. Väärtustame inimesi ennekõike, sest inimesed on kõige algus ja kõige alus. Just ja ainult inimesed on need, kes harivad põldu, kasvatavad viinamarju ja valmistavad veini, kes transpordivad, ostavad ja müüvad – ning muidugi, ka naudivad veini ! Niisiis – inimesed tulevad enne kasumit ja enne reegleid.

Vinsomnia inimeste – nii eestlaste kui itaallaste igapäevase tegutsemise mõte ja käimalükkav jõud on pühendunud soov tuua meie kõigi ellu sära ja rõõmu Itaalia kultuuri ehk itaallaste elamise ja olemise viisi vahendamisel, suuresti läbi gastronoomia ehk toidukultuuri ja -elamuste, aga mitte ainult. Tooted ja teemad meie puhul on loodussõbralikud, erilised ja ägedad. Seeläbi on meie ettevõtmistel ka kõrgem siht kui pelgalt kasum – loome tõelist väärtust ja võimalust päriselt ehedalt elamise kogemiseks. Vinsomnia on la dolce vita elustiili – rikkalike traditsioonide, erakordsete maitsete ja unustamatute hetkede – teisisõnu „magusa ja küllusliku elu“ esindajaks, saadikuks ja maaletoojaks.

Vinsomnia on pere ja peame oma kliente sõpradeks. Ja nii ongi Vinsomnia oma olemuselt lustlikult kerge, seikluslik ja mänguline, värske ja uuenduslik ning ahvatlevalt isuäratav 🙂

Peame tähtsaks, et oleme klientide jaoks mugavalt kättesaadavad, alati kiired ja lausa vastupandamatult personaalsed !

Tähelepanu!

Tegemist on alkoholiga!

 Alkohol võib kahjustada teie tervist!

Tähelepanu!

Tegemist on alkoholiga!

Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

Tähelepanu!

Tegemist on alkoholiga!

 Alkohol võib kahjustada teie tervist!